Schedule‎ > ‎2020 Events‎ > ‎

2020 Halloween O

Online registration available through this link

Date: Saturday, October 24th, 2020

Location: Lilly Lake Shelter, just east of Lilly Lake - Click here for a map showing the shelter locations and parking.

Time Schedule: (Indianapolis is on Eastern Daylight Saving Time)

3:00pm -- Registration begins for "Night"-O
4:00pm -- Both 1-hour and 2-hour events begin
5:00pm -- 1 hour event cutoff
6:00pm -- 2 hour event cutoff
7:00pm -- We all MUST be out of the park! Gates will close at this time


Online registration (above) is required for this event as part of our process to reduce risk from COVID, thank you for your cooperation!

Please note that you MUST be off your course at the designated time, so plan your strategy accordingly.  Better to be a few minutes early than a few minutes late as there will be a penalty for lateness!

Courses: We will have the option of either a 1-hour or a 2-hour night event. Both options will be Score-O format in which you will try to get as many points as possible in any order within the allotted time.


Fees: The meet fee is $7.00 per person/group for members of any OUSA-chartered club and $12.00 for non-members. The fee includes one map and one clue sheet. Remember, this fee is only per group. So if your family completes a course together you pay ONE fee, not a fee for every member of your family! For small groups, additional map sets may be purchased for $2.00 each.  If you have your own SI fingerstick, you get a $2 discount.


Interested in helping out? We can always use volunteers of any experience level to help with course design, setting, meet admin and course cleaning. Contact us at info@indyo.org for more information and to volunteer!
Comments